Kodeklubben

PÅMELDING KODEKLUBBEN TØNSBERG HØST 2020

PÅMELDING KODEKLUBBEN HORTEN HØST 2020

Vestfold Digitale Ungdom arrangerer siden høsten 2016 Kodeklubben Tønsberg annenhver lørdag på Tønsberg & Færder bibliotek, og siden høsten 2017 også på Horten bibliotek.

Sosiale medier

Det er ingen påmelding, og det koster ingenting; det er bare å komme innom i åpningstiden. Der er det flinke veiledere som hjelper deg å komme i gang, eller fortsette der du slapp sist.

Hva trenger du å ta med? Ta gjerne med en laptop dersom du har en egen maskin. Vi har endel utlånsmaskiner, men det kan være en fordel å kunne lagre det man jobber med på egen PC.

Kodeklubben Tønsberg arrangeres i kreatoriet i underetasjen på Tønsberg og Færder bibliotek lørdager fra 11:00 til 15:00. Datoer for høsten 2020 er:

  • 26. september
  • 24. oktober
  • 21. november

Kodeklubben Horten arrangeres hver torsdag (unntatt i skoleferien) på Horten bibliotek fra 22. oktober til 3. desember mellom 18:00 og 20:00.

På kodeklubben er det programmeringsspråkene Scratch og Micro:Bit. I tillegg har vi tilgjengelig noen andre språk (Arduino, Minecraft, Python). Snakk gjerne med oss om du har spesielle ønsker for hva du ønsker å lære.

Har du behov for mer informasjon, ta kontakt med prosjektleder Lars Åge Kamfjord på:

  • epost: lars.age@kamfjord.org
  • telefon 99 59 43 43