Kodeklubben søker veiledere

Skrevet av laaknor lør 01/04/2017 - 10:15

Kodeklubben Tønsberg er avhengig av veiledere som kan hjelpe barn i gang med programmering.
Våre behov er delt i flere grupper:
 
Introduksjon i programmering - lørdager
Det er ingen krav til forhåndskunnskaper - vi kan gi deg all opplæringen du trenger i løpet av 20-30 minutter. Hoveddelen av dette foregår på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek annenhver lørdag. Før hver kodeklubb annonserer vi "hvem har mulighet til å være med denne lørdagen" på Facebook, og håpet er at vi er mange nok veiledere til at vi alltid kan stille med 3-5 personer. Oppmøte fra klokka 1030 på lørdagen.
 
Avansert programmering i Scratch og Lego Mindstorms - lørdager
Barn som har kommet forbi "introduksjonsnivået" i Scratch, og jobber med mer avanserte oppgaver eller prøver å lage sitt eget spill fra bunn av. Her trengs det gjerne mer dybdekunnskaper i Scratch og programmering, da barna gjerne har ganske tekniske problemstillinger de trenger å få løst.
 
Klasseromsundervisning
Mer avanserte temaer planlegger vi å gjennomføre i klasserom. Her er vi særlig interessert i å skaffe oss veiledere med erfaring innen webutvikling, 3D-utvikling, spillutvikling, og lignende temaer som kan være interessante for barn. Vi ser for oss at målgruppen her er primært ungdomsskole og videregående. 
 
Pedagogisk erfaring
Mange av veilederne har mye teknisk erfaring og/eller foredragserfaring, men lite erfaring med formidling ovenfor barn. Vi er veldig interessert i å få tak i veiledere med pedagogisk erfaring som kan hjelpe de andre veilederne med formidling ovenfor barn.
 
 
Er du interessert? Meld deg inn i Facebook-gruppen vår for veiledere. Har du spørsmål? Send oss en melding på Facebook-siden vår, eller ta kontakt med prosjektleder Lars Åge Kamfjord på telefon 99 59 43 43 eller epost lars.age (at) kamfjord.org