GlobeLAN 26 godt i gang!

Skrevet av Danni lør 26/11/2016 - 20:23

GlobeLAN har vart i 24 timer og vi har snakket med sikkerhetsansvarlig Adriane, Casper i Arkadecrew og Andre Hermansen som er deltager om deres opplevelse av GlobeLAN til nå..

 
Adriane er 20 år og er for første gang sikkerhetsansvarlig. Hun har vært på GlobeLAN som deltager på GlobeLAN 19 da hun besøkte og var med venner i Hof. Hun kom veldig godt overens med folk i crew og bestemte seg for å søke crew på GlobeLAN 20. Hun syntes GlobeLAN har vært spennende, litt stressende til tider og et høyt tempo. Det har vært veldig gøy å være sikkerhetsansvarlig. Det er morsomt å ha oppgaver, ansvar og at folk kan komme til meg også fikses det. Hun har sovet i 6 timer.

 

 

 
Casper Johannesen er 15 år og er crew for første gang, forrige gang var han deltaker. Det som er en fordel ved å være deltager er at du får mere spilletid, men som crew får du være mer sosial enn som deltager. GlobeLAN hittil har vært morsomt og litt slitsomt fordi han kun har sovet 3 timer. Han er med i CS:GO, Minecraft og Dank Memes konkurransene. Han fikk vite om GlobeLAN via pappa som kjenner Lars Åge som er styreleder i Vestfold Digitale Ungdom.

 

 

 
Andre Hermansen er 17 år og er deltaker for 5 gang! Han syntes GlobeLAN har vært veldig bra, litt trange plasser bare. Billig og bra priser og utvalg i kiosken. Bra informasjon. Han har tenkt og være med i HTC vive konkurranse. Han hørte om GlobeLAN for 5 ganger siden av en kompis! Han har sagt at han sover den første natta i rundt 8 timer for å være våken hele natt til søndag.